Vi är Voii Studios, Frida Roos och Petra Hodel. Två individer med en stor passion för retail, effektiva processer och att engagera människor. Vi älskar att lära, förena och skapa. Tillsammans kompletterar vi varandra så att vi kan erbjuda dig ett stort urval av tjänster. 

Vi vet att goda ting kommer genom samarbete och utbyte av erfarenheter så vi är förväntansfulla att lära oss mer om dig, ditt företag och skapa fantastiska resultat tillsammans.

Vår story

Från dröm till verklighet

Vår resa började 2017, när vi tog steget och lämnade ett världsomspännande, välkänt och framgångsrikt retailbolag för att tillsammans starta Voii Studios. Namnet kommer från Voyage med betydelsen "Resan mot en ny era av retail". Vi kan känna förändringens vindar i branschen och vi vill inte missa den spännande resan vi har framför oss. Känner du den också?

 

Studier visar att konsumenter hellre vill uppleva än konsumera. Man önskar att känna och klämma på en vara, uppleva, överraskas och interagera med människor. Vår ambition och mål är därför att vara med och skaka liv i den fysiska handeln.

Med över 40 års erfarenhet av arbete inom retail med fokus på:

- butiksdrift och management

- ledning  och utveckling av strategier för butiker på regional nivå vidare till nationell nivå

- utveckling till lönsamma företag inom detaljhandel samt konsult och projektledning

kan vi med stolthet, självkännedom och styrka påstå att vi kan våra grejer.

Men nog om oss - låt oss prata om dig!

Vare sig du är en butiksägare ett varumärke, en online eller offline aktör behövs någon som tar hand om driften så du kan fokusera och lägga din dyrbara tid på det du kan bäst.

   

Vill du höra mer? Kontakta oss idag!

Vem vi är 

Frida Roos 

frida@voiistudios.com

+46 709 350 536

Detta är Frida. 

En prestigelös, detaljorienterad och glad själ som gör idéer till verklighet, som tror på människor och resultat. Hon hittar problemet och fokuserar på lösningen!

 

Frida levde retail redan i ung ålder då hennes föräldrar startade familjeföretaget med flera retail butiker som hon redan efter gymnasiet gick med i som partner.

Under åren har Frida hunnit vara en framgångsrik företagare, konsult, konceptdesigner och utvecklare samt senast haft uppdraget som Country Retail Manager med ansvar om en omsättningsbudget på 350 miljoner sek med totalt 250 motiverade medarbetare.

Detta är Petra.

Hon har ett stort engagemang, driv och kunskap inom retail. Hon brinner för kunskapsutbytet mellan människor och älskar finna ut nya motiverande arbetssätt 

Resan startar på golvet som sales advisor för att sedan utvecklas till visual merchandiser och senare vidare till butikschef redan som 20 åring. 

Nästa kliv i karriären omfattade rollen som Country Visual Merchandiser och Country Operations Manager, denna resa har gett en genuin känsla och förståelse för alla delar inom en fungerande retail.

Sunda strategigenomföranden, jämlikhet och engagemang ger den här personen energi.

Petra Hodel 

petra@voiistudios.com

+46 736 722 899